СЛОБОДА

за свет слободних и равноправних

НАЦИОНАЛНИ КОМИТЕТ ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ

СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА

Београд, Рајићева 16, тел./факс 630-549

Придружујући се иницијативи наших из расејања забринутих за будућност Отаџбине и позиву Организационог одбора, једина организација која и у најтежа времена истрајава на одбрани слободе, независности и демократије, Удружење грађана
 

СЛОБОДА

позива све поштене људе на

ДЕМОНСТРАЦИЈЕ

у Хагу, на Видовдан, 28. јуна 2003. г.

Хашки «трибунал» није у служби правде ни Уједињених нација, већ у служби ратних злочинаца који су разбили и бомбардовали нашу земљу. У цивилизованом свету данас нема институције која више крши људска права и људско достојанство. Ова шпијунска машинерија претендује да претвори нашу земљу у колонију, а наше министре у своје слуге и тако запечати нашу будућност. Мрачна утроба Хага и Карле дел Понте породила је убиство Зорана Ђинђића, ванредно стање у Србији и нове патње нашем народу. Зауставимо злочин, повратимо слободу и достојанство народу и демократију Србији. Изразимо масовно, мирно и достојанствено протест против машинерије која угрожава људско и национално достојанство свих Срба и Југословена и делује у супротности са међународним правом и свим европским и међународним документима о заштити људских права.

Захтевајмо:
 

·Слободу за нашег киднапованог Председника Слободана Милошевића, који витешки брани истину и част свог народа, иако му је угрожен живот, а породица кукавички нападнута.
 

·Слободу, достојанство и демократију за наш народ, прекид ширења лажи о браниоцима Отаџбине и њиховог хашког тамновања, приписивања нама туђих и измишљених злочина.
 

·Укидање хашког «трибунала» као инструмента агресије на нашу земљу и њеног покоравања.

 

ПОЗИВАМО СВЕ НАПРЕДНЕ ЉУДЕ И ОРГАНИЗАЦИЈЕ У ЕВРОПИ И СВЕТУ ДА НАМ СЕ ПРИДРУЖЕ!

 

Демонстрацијама и борби за ове циљеве потребна је финансијска помоћ. Пошаљите чек на нашу адресу или уплатите прилог на рачун наших пријатеља у Немачкој:

German ICDSM, c/o Peter Betscher, Account Number (Konto-Nr.): 102013409

Bank: Volksbank Darmstadt, Bank Number (BLZ): 508 90 000, use: defense